AJUTS ECONÒMICS PER A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

AJUTS ECONÒMICS PER A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES
14 Set 2017

Benvolguda familia,

Un curs més, hem homologat les nostres activitats extraescolars esportives als Programes Municipals d’Esport en Edat Escolar, amb la finalitat que les famílies de nens i nenes amb edats d’entre 6 i 17 anys inscrits en aquestes activitats puguin tenir accés a ajuts econòmics, en el nostre cas nenes i nens de 1r. a 6è.

La finalitat d‘aquests programes es afavorir l’accés a la pràctica de l’activitat esportiva dels infants i joves integrants d’unitats familiars amb rendes baixes.

Els ajuts s’adrecen a les unitats familiars que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 12.000,00 euros anuals per a cada membre de la unitat familiar.

Els requisits per tenir dret a aquests ajuts són:

  • Tota la unitat familiar ha d’estar empadronada i residint a Barcelona, excepte infants empadronats fora del municipi però que s’escolaritzen en algun centre educatiu de la ciutat perquè tenen necessitats educatives especials.
  • Els destinataris de la subvenció han d’estar preinscrits en una activitat esportiva que es faci en una entitat homologada per l’Institut Barcelona Esports.
  • Els ingressos de la unitat familiar han de ser iguals o inferiors a dotze mil euros (12.000,00 euros) anuals per cada membre que formi part d’aquesta unitat.

Adjuntem informació ampliada en el document adjunt.

En cas que estigueu interessats en sol·licitar aquest ajut, caldrà que us adreceu al despatx de l’AFA (de 9.00 a 10.00 h.) a partir de dijous 14 setembre , us prepararem la documentació que caldrà lliurar degudament emplenada i signada a l’OAC de Gràcia abans del dia 3 d’octubre de 2017.

 

COMISSIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *