Caminada solidària – 01/03/2015

Caminada solidària – 01/03/2015
05 Feb 2015
Per segon any, l’Obra Social Sant Joan de Déu organitza el proper diumenge 1 de març la Barcelona Magic Line, una caminada solidària (www.barcelonamagicline.org).
Per participar-hi, cal formar part d’un equip d’entre 3 i 25 persones, i assumir un doble repte: esportiu (caminar 10, 20, 30 o 40 kms) i solidari (establir una quantitat de diners que l’equip creu que podrà captar abans de la caminada per finançar els projectes de Sant Joan de Déu).
 
A L’Univers, ja s’han creat dos equips de famílies per participar-hi i un altre que està a punt d’inscriure’s amb les persones que us vau apuntar amb la Cornèlia fa uns dies:

 

La idea aquest any era sortir dels 20 kms (Vallvidrera) aquells que s’animin, caminar unprimer tram de muntanya, i després agafar el metro fins a plaça Espanya per fer el tram de l’any passat (pujar a dinar a Montjuïc que a més aquest any hi haurà activitats) i baixar fins a la Catderal.

Si hi ha famílies interessades  a participar-hi, podeu enviar un correu a dianacasellas@yahoo.com, i us sumeu a l’últim equip inscrit o, si s’han omplert les places, ja us explicarem com crear-ne un de nou.

Encara que no participeu a la caminada ens podeu ajudar en les diferents activitats de captació de fons que farem el proper mes (venda de productes de la BML, algun berenar solidari, etc.)

Vinga, que el repte val la pena i L’Univers deixarà el llistó solidari ben amunt!!!

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *