Blog Post Cantània 2016

Cantània 2016
maig

27

2016

Cantània 2016

I continuem amb més projectes musicals… Aquest any L’Univers s’estrena al CANTÀNIA!!!
Que què és? una activitat organitzada per l’Auditori que consisteix a treballar a l’escola una cantata composada expressament per a l’ocasió i protagonitzar un concert a la sala Simfònica de l’Auditori de Barcelona conjuntament amb altres escoles ( uns 800 cantaires per sessió!).
Aquí us deixem l’enllaç al vídeo dels 25 anys de Cantània, on s’explica en què consisteix aquest projecte tan engrescador i que s’ha escampat per tot el territori: 
Veure
A l’escola ens hi estrenem amb els nens i nenes de 4t, i per ells suposa fer un treball musical i vocal molt enriquidor, alhora que incidim en d’altres aspectes com el treball col.lectiu, l’actitud en un concert, cantar a l’Auditori davant un públic nombrós… aspectes lingüístics (argument, cançons…), elements plàstics que haurem de dur al concert i moviments escènics que també faran.
La cantata d’enguany és “Babaua”- Les desventures de Mimí, d’en Jordi Domènech i text de Pere Riera. La direcció musical va a càrrec de diversos directors molt reconeguts en l’àmbit de la pedagogia musical, capitanejats per en Pep Prats.
El dia del nostre concert és el dijous 2 de juny a les 16.30h .
Us deixem un tastet d’una de les cançons que fem:
Rebreu notícies nostres de l’estrena!
   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *