Blog Post Celebrem el Carnaval a l’escola l’Univers

Celebrem el Carnaval a l’escola l’Univers
març

2

2018

Celebrem el Carnaval a l’escola l’Univers

Com cada any, hem celebrat el Carnaval a la nostra escola. El passat dijous 8 de febrer a la tarda, nens i nenes i mestres, ens vam trobar a la Sala Gran per donar la rebuda al rei Carnestoltes. El vam anar a rebre seguint les consignes que ens havia manat i que la classe de 5è s’havia encarregat d’escampar per tota l’escola: samarreta gran els Petits, pijama els Mitjans i pentinat extravagant els Grans. A la Sala Gran, vam escoltar i gaudir amb el pregó que la classe de 4t havia preparat per iniciar la festa! Després, ens vam trobar a les classes per menjar la botifarra d’o, ens vam ajuntar un grup de Petits amb un altre de Mitjans o de Grans. Vam passar la resta de la tarda jugant plegats i va ser una experiència fantàstica.
Divendres, va ser l’hora de la rua pels carrers del barri. Fins i tot vam ser atrevides i vam travessar el mercat en plena acció. En tornar a l’escola, les classes van compartir a l’Atri les “danses bestials” que havien preparat a música amb la resta de la comunitat educativa: famílies, nens i nenes, mestres, monitors. Vam passar un matí de plena festa, malgrat el fred.
A la tarda, va ser el torn dels mestres de l’escola que estan fets una colla d’actrius i actors. Els Petits van poder gaudir de l’obra de teatre “El cargol i l’herba de poniol” que van representar les mestres del cicle. Els Mitjans i Grans, van poder veure els mestres dels seus cicles en acció amb “La rateta que llegia a l’escaleta”. Una tarda, en fi, per gaudir de les històries i tancar una festa especial.
Celebrem el Carnaval a l'escola l'Univers
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *