Blog Post Com es fa una obra de teatre?”

Com es fa una obra de teatre?”
juny

22

2016

Com es fa una obra de teatre?”

Durant aquest darrer temps de curs, al grup dels Arqueòlegs i Arqueòlogues de Quart hem estat treballant el projecte Com es fa una obra de teatre?. El projecte va sorgir de la conversa oberta a la rotllana i a partir d’aquí li vam anar donant forma.
Amb l’acord de muntar la representació per als altres grups de primària de l’escola, els nens i les nenes s’han abocat en la preparació de l’obra de teatre “Sopa de pedres”.
Escollir quina obra representar, llegir i comprendre la història, ser flexible a l’hora de decidir els rols de cadascú, practicar la lectura interpretativa, memoritzar el guió, dissenyar el personatge, preparar el vestuari i l’Atrezzo, implicar-se en l’assaig i ser responsables del calendari, valorar críticament un assaig… Aquests són alguns dels processos que han format part del camí compartit al grup, que ha permès aprendre i gaudir del joc del teatre.
Finalment, hem pogut representar l’obra de teatre a la Sala Gran de l’escola. L’estrena ha estat un èxit, petits i grans han passat una bona estona i han pogut gaudir amb la motivació i il·lusió d’aquest repartiment d’actrius i actors. Per acabar, volem donar les gràcies a la Irene, la mare del Tarek, per haver enregistrat la representació en video, i a en Pau Plana, pare de l’Alba, per la seva xerrada sobre el teatre.
DSC_0094 DSC_0100   DSC_0136 DSC_0143 DSC_0190

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *