Blog Post Concert al sorral

Concert al sorral
febr.

23

2015

Concert al sorral

  Fa uns dies al pati de l’escola hem pogut assistir a un concert musical.
En Chenxiao, l’Ariel, en Jan, en Benja, en Jordi i la Lola de tercer, juntament amb altres companys, porten dies engrescats en l’ambient de comunicació ideant un espectacle per tots els nens i nenes de l’escola. Mentres un pensa com seran les entrades, l’altre dibuixa en un paper com s’asseuran, entre tots decideixen qui tocarà cada instrument, algú altre proposa fer un ball de breakdance per acompanyar,… De mica en mica tot va prenent força.  
DSCN2638 Arriba el dia i tot està a punt, les emocions estan a flor de pell. Un concert que omple el sorral , esdevé un nou paisatge de descoberta. Un nen inicia les primeres passes i els altres s’afegeixen al seu ritme lent,  pausat, on la coreografia pren un altre dimensió, on apareix l’observació i l’expectació  atenta de tots els seus companys.
DSCN2641 La importància de donar temps i un ambient relaxat esdevé meravellós, podem veure’ls concentrats, submergits en la seva pròpia història, conversant, imaginant i creant cadascun dels detalls. Una vegada més podem veure aquest  imaginari tan potent que tenen els infants; en qualsevol moment, en qualsevol situació, d’un element o d’un objecte quotidians en poden néixer històries extraordinàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *