Blog Post Contes Cantats

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
maig

5

2016

Contes Cantats

Tenim ganes de compartir amb vosaltres el projecte en el qual participem la classe d’Austràlia (3r) de l’escola.
Es tracta del Contes Cantats, un projecte col.laboratiu amb dues escoles més del barri, una coral (Coloraines de l’Orfeó Gracienc), músics i un compositor i director (Poire Vallvé).
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Les escoles que participen enguany són Nou Patufet, Farigola de Vallcarca i L’Univers.
Els nens i nenes de les tres escoles del barri primer de tot pensen quina història volen explicar per poder crear la narració i les cançons. Aquest curs la temàtica era “Desplaçats i acollits”, i a partir d’aquí , nens i nenes de 3r de les tres escoles han teixit una història entre tots. L’intercanvi és molt gratificant de fer, entre els nens, el grup de treball de mestres i el compositor.
Un cop està clar el fil argumental cada classe escriu la lletra de dues cançons. En el grup de treball de mestres se’ns donaven idees sobre com escriure textos per fer cançons i recursos interessants.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA I un cop escrit, en Poire hi posa la música!! Tot un luxe, fet a mida!
Acabades les sis cançons cada escola s’encarrega de fer el text de la narració pertinent.
Ja veieu que és un procés de creació llarg, i tot plegat conclourà amb un CONCERT de les tres classes, amb conjunt instrumental i dirigits pel mateix compositor, en Poire Vallvé, on estrenarem la NOSTRA cantata, la història de la Bimba…
Per tal de que ens puguem conèixer abans del concert, un matí proper, les tres classes ens trobarem als Jardins de Mestre Balcells per pensar la coreografia final i esmorzar plegats.
Si voleu saber més coses del projecte o veure edicions anteriors no us perdeu el blog. No cal dir que ens encantaria veure-us al concert! Reserveu-vos la data:
DILLUNS 6 de juny a les 18.00h, a La Fontana (espai per confirmar) Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *