Blog Post DANSA ARA 2019 – Una festa!

DANSA  ARA  2019 – Una festa!
abr.

12

2019

DANSA ARA 2019 – Una festa!

Dimarts dia 2 d’abril els nens i nenes de la classe de l’Antàrtida de 2n vam anar al Palau Sant Jordi a participar del Dansa Ara. Ja sabeu, aquell projecte de ciutat, que fa més de 25 anys que es du a terme, on s’ajunten milers d’infants de 2n de primària per fer un espectacle de dansa contemporània davant dels seus familiars.

Ho volem compartir perquè ha estat una experiència màgica. La preparació  de les danses a l’escola., un repte difícil però molt motivador, un treball de grup, de coordinació corporal, de memòria però, sobretot, un gaudi en majúscules.

En entrar a la Sala Petita del Palau Sant Jordi, plena d’infants amb les samarretes blanques, ja vam quedar bocabadats: “Si aquesta és la petita, com serà la pista del Palau!!!” dèiem totes.

Entrar al mig de la pista i buscar amb la mirada els nostres familiars, un altre repte. Quina alegria veure aquells puntets que ens saludaven tan efusivament i ens encomanaven seguretat. Ens venien a veure, confiaven en nosaltres. Gràcies per ser-hi!

Quan van sortir els ballarins joves, sorpresa i admiració. Després els professionals, ben blancs jugant amb les cintes vermelles. Tot són ulls rodons, contemplació absoluta i més admiració.

Aleshores ja ens tocava a nosaltres, nervis a flor de pell. Però, a poc a poc, ens va venir la seguretat de qui ha treballat de valent i s’ha esforçat. I en aquell precís instant, els somriures se’ns van encomanant. Cada dansa ballada ens unia una mica més, a la nostra parella, a la rotllana, al grup, als milers de samarretes blanques. Tots en un mateix ritme, un mateix salt, un sol moviment.

I finalment vam dansar saludant a dreta i esquerra i, per fi, ens vam acostar a les cares conegudes. Agraïment amb ulls brillants. Encara amb nervis a la panxa de quan no t’acabes de creure el que acabes de viure. Inoblidable. Gràcies Marta per fer-ho possible!!!

Classe de l’Antàrtida, 2n  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *