Blog Post DIA INTERNACIONAL CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR

DIA INTERNACIONAL CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR
maig

10

2018

DIA INTERNACIONAL CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR

El dia 2 de maig és el DIA INTERNACIONAL CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR. Aquest any la nostra escola hem assistit a l’acte de reconeixement de les escoles participants del projecte pilot “Jo a això no hi jugo”.L’acte pretenia fer difusió del projecte per a que en puguin participar més escoles, per això hi havia els mitjans que ens han fet entrevistes…
Gràcies a Save the Children i l’equip de SEER (Salut i Educació Emocional), el curs passat vam participar d’aquest projecte que va consistir en una xerrada per les famílies, una formació pels docents i monitors de l’escola i 8 sessions vivencials amb els alumnes de 4t i 5è ( 4 a càrrec de SEER i 4 a càrrec dels tutors).
Enguany amb el seu assessorament, l’escola ha refet el protocol d’actuació davant l’assetjament, procés que ha servit per a reflexionar profundament i pretén ser una eina útil per preveure, actuar i fer front a l’assetjament escolar a l’Univers.
Saber identificar la violència, ser capaç d’expressar el nostre rebuig davant accions violentes i prendre consciència del que promou el benestar personal i social són alguns dels aprenentatges que l’alumnat destaca a partir d’aquest projecte.
Esperem que el projecte seguirà viu a la nostra escola permentent-nos revisar, actualitzar i millorar la nostra mirada a favor de la no violencia i del benestar escolar per tothom.
DIA INTERNACIONAL CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *