Blog Post Eleccions al Consell Escolar 2014

Eleccions al Consell Escolar 2014
nov.

10

2014

Eleccions al Consell Escolar 2014

El Consell Escolar és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre.
Amb la publicació de la resolució ENS/2160/2014, de 16 de setembre, (DOGC 29.09.14) per la qual s’estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics, s’ha iniciat el procés bianual de renovació dels consells escolars.
ELS  PARES I/O MARES DE L’ESCOLA QUE HO DESITGIN poden presentar la seva candidatura per tal que siguin representants d’aquest sector dins del CONSELL. Del total de candidatures presentades, s’haurà de triar UN/UNA REPRESENTANT.
Aquest curs renovem un dels tres membres del sector famílies (que en aquest moment són la Diana Caselles, (mare  del Guim  de 1r i la Jana de 3r),  la Liliana Pinacho, (mare del Llorenç de P3 i del Marçal de 1r) i la Fina Antonijuan (mare de l’Agustí de 3r).
Per portar a terme aquest tràmit, cal seguir un calendari preestablert. Llegiu-lo atentament  i DEMANEM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ.
Planificació del procés electoral
4 de novembre
Convocatòria d’eleccions Publicació del cens electoral provisional de cada sector. Publicació de vacants, forma i termini de presentació de candidatures.
4 al 7 de novembre
Reclamacions al cens electoral.
5 al 12 de novembre
Presentació de voluntaris per formar part de les meses electorals.
10 de novembre
Publicació de les resolucions a les reclamacions del cens. Aprovació i publicació dels censos electorals definitius.
17 de novembre
Últim dia per a la presentació de candidatures dels diferents sectors.
18 de novembre
Publicació de candidatures.
18 al 25 de novembre
Inici del període electoral Els candidats poden donar a conèixer les seves propostes.
27 de novembre
Elecció de pares/mares dels representants del centre al Consell Escolar mitjançant jornada electoral Claustre extraordinari: votació sector mestres.
10 de desembre
Constitució del Consell Escolar renovat.
Un centre que creu en la participació i la posa en pràctica, és una escola que està transmeten a tothom una manera de fer. Una escola  i una comunitat educativa que creu, en definitiva, que l’educació és cosa de tots i que és amb la implicació de tothom que podem trobar la millor manera de tirar-la endavant.
Animeu-vos a presentar la vostra candidatura.
Podeu presentar la vostra candidatura omplint el següent  document i presentant-lo a la secretaria de l’escola abans del proper dia 17 de novembre.
Descarregar
Més informació
Web Família i Escola
Web d’Ensenyament
     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *