Blog Post Eleccions Consell Escolar 2016

Eleccions Consell Escolar 2016
nov.

8

2016

Eleccions Consell Escolar 2016

El Consell Escolar d’un centre educatiu és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern de les escoles d’educació infantil i primària i l’òrgan de programació, seguiment i avaluació general de les seves activitats. En ell estan representats tots els SECTORS que incideixen a la vida escolar (mestres, pares i mares, AFA, Personal d’Administració i Serveis i Ajuntament). Amb la publicació de la Resolució ENS/2172/2016, de 13 de setembre, (DOGC núm. 7215, de 28.9.2016) per la qual s’estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics, s’ha iniciat el procés bianual de renovació dels consells escolars.
ELS  PARES I/O MARES DE L’ESCOLA QUE HO DESITGIN poden presentar la seva candidatura per tal que siguin representants d’aquest sector dins del CONSELL. Del total de candidatures presentades, s’haurà de triar DOS REPRESENTANTS.
Aquest curs renovem dos dels tres membres del sector famílies: la Diana Caselles i  la Liliana Pinacho . L’ Stephane Levy continuarà com a membre del CE.
Per portar a terme aquest procés, cal seguir un calendari preestablert. Llegiu-lo atentament  i DEMANEM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ.
Planificació del procés electoral
DATA ACTIVITAT
7 de novembre Convocatòria d’eleccions Publicació del cens electoral  provisional de cada sector. Publicació de vacants, forma i termini de presentació de candidatures.
8 a l’11 de novembre Reclamacions al cens electoral.
8 de novembre Sol·licitud per designar els vocals de les meses electorals que serán dos pares o mares que es presentin voluntaris.
14 de novembre Publicació de les resolucions a les reclamacions del cens. Aprovació i publicació dels censos electorals definitius.
18 de novembre Últim dia per a la presentació de candidatures dels diferents sectors.
21 de novembre Publicació de candidatures. Notificació del representant de l’AFA Notificació del representant de l’Ajuntament.
21 al 25 de novembre Inici del període electoral Els candidats poden donar a conèixer les seves propostes
28 de novembre Elecció de pares/mares dels representants del centre al Consell Escolar mitjançant jornada electoral Elecció de mestres i PAS(Personal d’Administració i Serveis).
2 de desembre Constitució del Consell Escolar renovat.
Un centre que creu en la participació i la posa en pràctica, és una escola que està transmeten a tothom una manera de fer. Una escola  i una comunitat educativa que creu, en definitiva, que l’educació és cosa de tots i que és amb la implicació de tothom que podem trobar la millor manera de tirar-la endavant.
Animeu-vos a presentar la vostra candidatura.
Podeu presentar la vostra candidatura omplint el següent  document i presentant-lo a la secretaria de l’escola abans del 18 de novembre.
Document de presentació de candidatura
Més informació  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *