Blog Post Estrenem escola! Portes Obertes

Estrenem escola!  Portes Obertes
set.

4

2015

Estrenem escola! Portes Obertes

Formem ja part d’una petita-gran comunitat de 254 infants amb les seves respectives famílies, que juntament amb l’equip de mestres, personal no docent i equip de monitoratge, ens disposem a iniciar el repte d’engegar un nou curs escolar.
El proper 14 de setembre iniciem el nostre setè curs amb unes circumstàncies ben especials, i és que finalment podem situar-nos ja en l’edifici definitiu pel qual tant hem treballat.
Les mestres estem molt contentes de poder seguir acompanyant els vostres fills i filles en el seu procés de creixement. Aquest curs acollim infants des de 3 anys fins a 4t de primària. Consolidem així el grup de petits, mitjans i iniciem el grup de grans amb dues classes de 4t.
L’entrada a un nou edifici suposarà aquest curs, per a tots els nens i nenes i les seves famílies, una adaptació als nous espais i a les noves dinàmiques que es generin.
Abans de l’inici de curs, volem oferir-vos la possibilitat de visitar el nou edifici de l’escola l’Univers acompanyats dels vostres fills i filles. Per aquest motiu hem preparat una Jornada de Portes Obertes el proper dijous 10 de setembre amb unes visites guiades.
La visita que té una durada aproximada de dues hores s’organitzarà per grups. Al matí es farà de 9’30 a 11’30h i a la tarda la visita es farà de 16’00 a 18’00h. No és necessari fer reserva.
El recorregut ens oferirà una descoberta dels espais i racons de l’escola nova.
Durant tota la visita els infants hauran d’estar sempre al costat dels pares i mares que els acompanyin.
Per tal de poder coordinar l’activitat preguem puntualitat en el torn escollit per a realitzar la visita. Un cop iniciat el recorregut no es podran afegir més famílies al grup.
Us esperem a tots i a totes el proper dijous 10 de setembre a l’Àgora (pati d’entrada a l’escola).
  1. Súper!!! Quines ganes!!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *