Blog Post Hello everybody!

Hello everybody!
abr.

26

2022

Hello everybody!

Al llarg d’aquests mesos, l’equip d’anglès ha anat fent el seu camí i us vol compartir una petita part d’allò que s’ha fet. En aquests dos trimestres que portem de curs, hem dissenyat algunes dinàmiques lúdiques per motivar als nens i nenes des de 1r fins a 6è a practicar la llengua anglesa. Les propostes de cada dinàmica tenien en compte les diverses habilitats lingüístiques (speaking, reading, listening and writing) i s’adaptaven al nivell de cada curs.  

La primera activitat que vam fer, va ser una petita celebració de Halloween. Vam aprofitar per sortir al pati i realitzar diversos racons ambientats en aquesta festivitat: balls, disfresses, llibres, jocs i manualitats.

Més endavant, durant les últimes setmanes de desembre, vam crear la nostra adaptació del calendari d’advent: obríem un sobre amb una proposta lúdica per cada sessió que quedava fins les vacances.

Finalment, l’activitat transversal que hem celebrat més recentment ha estat la visita d’una companyia de teatre en anglès. Gràcies a aquesta, cada curs ha pogut practicar l’anglès mentre gaudia d’una obra de teatre o d’un taller musical participatiu.

Us deixem un recull de fotografies perquè us feu una idea de com ho hem viscut.

Enjoy the photos!!!

English Team

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *