Blog Post Ho hem aconseguit

Ho  hem  aconseguit
set.

14

2015

Ho hem aconseguit

Des de fa molts mesos,  l’AFA tenia activat, a la seva web, un comptador de compte enrere que ens acostava a la data de finalització de les obres del que havia de ser la nova escola l’Univers. El repte era iniciar el curs 2015-16 en el nou edifici del C/Bailèn.
Ho hem aconseguit!. Finalment, el dia 10 de setembre ens ha fet molta il·lusió poder mostrar, per primera vegada, les noves instal·lacions de l’escola a tots els nens i nenes i les seves famílies.
Amb aquesta visita hem donant l’oportunitat de conèixer el nou edifici que compta amb planta baixa i quatre plantes. Per grups hem passejat per la primera planta on es troben els espais de consergeria, administració i mediateca, sala de música, sala de mestres, lavabos  i espai d’ambient dels petits. En aquesta planta també hi ha els espais destintats a aules de petits, sis aules exteriors de P3 a P5 així com una aula de psicomotricitat i un porxo com a zona de jocs.
La visita ha continuat per les plantes tercera i quarta, que acullen les aules de primària i compten amb 12 aules, 2 aules d’ambients de mitjans, magatzems, lavabos i despatxos de tutories. Aquestes plantes descansen sobre la planta segona,  destinada a pista i una zona de jocs per als infants de primària, i són les que permeten que el pati compti amb un gran porxo. A la segona planta es troben també els vestidors del gimnàs i una aula de plàstica.
La visita ha acabat a la planta baixa on es troba la Sala gran de gimnàs, escenari i magatzems i el menjador-cuina. A més també hi ha un espai destinat a consergeria, lavabos i  un despatx per l’AFA.
Al final del recorregut  hem pogut conèixer i compartir l’opinió de les famílies que abans de marxar s’han reunit en el pati central, l’Àgora, al que es podrà accedir a través del passatge i que servirà com a espai que donarà entrada a l’escola. Els visitants han escrit en un post-it  les seves sensacions i opinions en relació al nou edifici i han creat un mural utilitzant 125  post-it de diferents colors.
Avui dia 14 de setembre, iniciem el nostre setè curs de funcionament i gràcies a l’esforç de tantes i tantes persones, des de l’arquitecte,  personal d’obra, Consorci, Districte, famílies, empresa de neteja, de manteniment, de mudances, cuina, equip de monitoratge, conserge, administrativa i equip de mestres hem fet possible començar en el nostre edifici definitiu.
Que tingueu tots i totes un molt bon curs 2015-16.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *