Blog Post Ja tenim pas de vianants

Ja tenim pas de vianants
des.

11

2014

Ja tenim pas de vianants

De ben segur que molts de vosaltres haureu detectat la presència d’un nou pas de vianants just davant de la nostra escola. Aconseguir-lo ha estat  fruit d’un petit projecte realitzat pels infants que ara fan segon el darrer trimestre del curs passat. I és que cada vegada que anàvem a la piscina ens trobaven amb el problema que no hi havia pas de vianants per creuar el carrer Siracusa a l’alçada de l’escola.
Va ser aleshores que vam decidir fer un estudi sobre la viabilitat d’aquest pas tot observant plànols i fent un comptatge del nombre de vehicles que circulaven pel carrer Siracusa just davant l’escola.  La nostra conclusió va ser que era necessari pintar el pas per tal de poder comptar amb un entorn escolar més segur i així ho vam transmetre al districte de Gràcia escrivint-los un correu electrònic on vam  adjuntar el nostre treball.  La resposta va ser ràpida: ens agraïen que comuniquéssim aquesta mancança i ho estudiarien amb els experts.
Uns mesos després estem molt satisfets de la feina feta i contents de poder celebrar que ja tenim pas de vianants.  Encara que nosaltres enguany ja no anem a piscina, la classe dels Planetes ja hi passen cada divendres.
Escola_Univers_Ja tenim pas de vianants2
  1. La recompensa de la feina ben feta.
    Felicitats Pirates+Món!!! ;·)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *