Blog Post LA TERRASSA de PETITS

LA TERRASSA de PETITS
gen.

25

2022

LA TERRASSA de PETITS

Els infants aprenen del món que els envolta provant, experimentant, plantejant-se hipòtesis, manipulant i gaudint de tots els processos d’aprenentatge. Des de l’escola oferim noves possibilitats de joc que faciliten totes aquestes vivències.

Aquestes últimes setmanes de novembre els nens i nenes de la Comunitat de Petits han estrenat el Circuit de Boles, la nova proposta de joc instal·lada a la terrassa. Han pogut experimentar amb les boles els diferents pesos, mides, textures que tenen i com aquestes qualitats condicionen la seva velocitat circulant pels tubs.

Durant el dia, als moments de joc lliure, els infants disposen del Circuit de Boles com una proposta lúdica més que complementa les de l’aula. El fet d’estar a un espai exterior i en grups reduïts, facilita noves interaccions i maneres de comunicar-se entre ells i elles.

També hem volgut apropar els infants a la cura i el respecte pel medi natural instal·lant un jardí vertical a una part de la barana. Per tal de fer-los partícips del procés de creixement de les plantes, les nenes i nens d’Infantil s’encarreguen del reg.

Per nosaltres, les mestres en pràctiques ha estat una gran oportunitat poder elaborar i instal·lar aquestes dues propostes a la terrassa. Hem pogut observar com els infants les han rebut de manera molt positiva i això ens ha omplert de satisfacció.
Per acabar, volem agrair a tota la comunitat educativa de l’Univers que ens hagi acompanyat al llarg del nostre camí d’aprenentatge.

Carla, Maria i Naia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *