Blog Post l’Àgora, un espai per descobrir

l’Àgora, un espai per descobrir
des.

11

2015

l’Àgora, un espai per descobrir

Des de fa pocs dies estem coneixent aquest nou indret de l’escola. Un espai obert d’exploració sensorial, de construcció i joc simbòlic.
Escola l'Univers _agora5 Observant els infants els hem vist gaudir amb el sorral. Les accions d’omplir, buidar, escampar, recollir, destriar, separar, vessar,… ens descriuen i ens expliquen com cada un dels nens i nenes cerquen respostes a les seves necessitats. Són accions lligades a processos vitals que ajuden a estructurar interiorment a l’infant, entenent doncs l’experimentació sensorial com un procés natural d’aprenentatge.
Escola l'Univers _agora4 Construir castells, fer pilars de sorra, apilar galledes, fer circuits amb pales … esdevenen formes estructurades i representacions en volum majestuoses. Amb els materials que tenen a l’abast i el poder creatiu dels infants donen lloc a esdeveniments de joc simbòlic, així com algun joc de representació. Sovint un porta a l’altre.
Escola l'Univers _agora12 L’Àgora és un espai més de l’escola, que obra possibilitats, noves experiències, afrontant nous reptes de descobertes, accions vinculades a l’alegria i connectades a un mateix.
Escola l'Univers _agora1 A gaudir-lo !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *