Blog Post L’alumnat de 6è visita els Instituts de la Sedeta i Príncep de Girona

L’alumnat de 6è visita els Instituts de la Sedeta i Príncep de Girona
febr.

10

2019

L’alumnat de 6è visita els Instituts de la Sedeta i Príncep de Girona

Aquests dies hem fet dues visites molt especials. L’alumnat que fa 6è enguany ha pogut visitar dos dels instituts que tenim adscrits a la nostra escola.
Dimarts 5 de febrer vam anar a la Sedeta, vam poder entrar a les sessions de visual i plàstica i de música, participar de la dinàmica i conèixer l’alumnat de 1r d’ESO. També, dues ex-alumnes de l’Univers que ara fan 1r d’ESO, l’Aina i l’Alba, van fer una xerrada sobre l’organització i funcionament de l’institut, van explicar la seva vivència en el canvi de primària a secundària i van oferir un espai en què l’alumnat de 6è va poder fer totes les preguntes que se’ls acudien.
Dimecres 6 de febrer vam anar al Príncep de Girona, on les ex-alumnes l’Aran, la Jana, la Joana, la Llúcia i la Mercè ens van fer una passejada pels espais de l’institut, ens van explicar també detalls sobre el funcionament, consells que els ajudaran a fer més fàcil aquesta transició entre etapes, i aspectes concrets del dia a dia de l’institut.
Una oportunitat per anar fent camí en aquest canvi i ajudar-los a anar imaginant com serà el seu futur. Aviat, també visitarem l’institut Secretari Coloma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *