Blog Post Mirada matemàtica

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
oct.

30

2015

Mirada matemàtica

La matemàtica forma part de la realitat i ens ajuda a entendre-la. El nou edifici és una gran oportunitat per descobrir aspectes matemàtics en espais, mobiliaris i altres detalls que en el dia a dia passen desapercebuts. Per això, hem decidit dotar-nos d’una mirada matemàtica.
Cada any, des de fa 16, se celebra a Catalunya un concurs de fotografia matemàtica organitzat per l’ABEAM. Les fotografies dels nens i joves que hi han participat en anys anteriors ens han servit d’inspiració. Per a què una fotografia sigui considerada matemàtica, cal un títol que ajudi a destacar la intencionalitat.
Cada nen i cada nena ha fet una fotografia i ha pensat un títol amb què ha personalitzat la llibreta per l’Espai Matemàtic. En  aquesta llibreta  recolliran activitats que faran en les propostes de caixes d’aquest espai.
Amb aquesta activitat, hem aconseguit fer ben present la matemàtica del nostre dia a dia. El curs vinent, els grans de l’escola ja tindran l’edat mínima per a participar-hi, així que veient l’èxit de la proposta potser ens hi inscriurem!
20151013_121351-1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *