Blog Post El mitjans dibuixem la Plaça John Lennon

El mitjans dibuixem la Plaça John Lennon
gen.

22

2018

El mitjans dibuixem la Plaça John Lennon

” La setmana passada vam baixar a la Lennon els tres grups de Mitjans: els Ratpenats, La Volta al món en 80 dies i Els Tomàquets. El motiu va ser que teníem ganes de dibuixar la plaça, fent-ho cadascú des de la perspectiva que més li vingués de gust: fixant-se en un detall, un banc…o bé intentant plasmar la perspectiva, la distribució a l’espai, la xarxa de branques dels arbres… A la plaça vam fer un esbós i posteriorment a l’aula vam fer el dibuix en gran. L’excusa va ser la participació al Concurs de “Dibuixem les places i jardins del barri” organitzat per l’Ateneu Roig.
De fet podreu veure els dibuixos exposats al seu local els dies 2, 3 i 4 de febrer (Carrer del Torrent d’En Vidalet, 34). Divendres 2 amb xocolatada inaugural a les 18.00h, dissabte 3 amb contacontes a la tarda i diumenge al migdia amb piscolabis i lliurament de premis.
L’experiència viscuda de ben segur que ens farà repetir sortir a l’aire lliure per fer dibuix del natural, els infants van estar tranquils i connectats amb el què estaven fent.
VEURE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *