Blog Post Modificacions en l’oferta educativa, oferta final per al curs 2015-2016

Modificacions en l’oferta educativa, oferta final per al curs 2015-2016
abr.

22

2015

Modificacions en l’oferta educativa, oferta final per al curs 2015-2016

Un cop coneguda la demanda per a l’escolarització a primer curs del segon cicle d’educació infantil (P3) i 1r curs d’ESO per al proper curs 2015-2016, la Comissió Permanent del Consell de Direcció del Consorci d’Educació de Barcelona va decidir el passat 13 d’abril introduir modificacions en l’oferta educativa.
En conseqüència, el Consell de Direcció del Consorci d’Educació de Barcelona ha decidit implantar dos grups addicionals de P3 al districte de Gràcia (Escola l’Univers i Escola Rius i Taulet).
D’altra banda, s’incrementa a 26 el nombre de places dels grups de P3 a  la Vila de Gràcia.
Tot i que el calendari oficial preveu la publicació de l’oferta final per al dia 5 de maig, el Consorci d’Educació de Barcelona ha considerat oportú comunicar immediatament aquestes modificacions per a coneixement dels centres i de les famílies afectades.
A partir d’aquesta informació, us comuniquem que  l’escola l’Univers oferirà el proper curs 2015-16 tres grups de P3 amb 26 places cada grup.
Us recordem que seguint el calendari de preinscripció,  la publicació de l’oferta final es farà el dia 5 de maig i el 12 de maig es publicaran les llistes d’alumnes admesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *