Blog Post La música dóna ànima a l’Univers…

La música dóna ànima a l’Univers…
nov.

24

2016

La música dóna ànima a l’Univers…

“La música dóna ànima a l’Univers,
ales a la imaginació,
consol a la tristesa,
i vida i alegria a totes les coses”
PLATÓ
A l’Univers hem celebrat Sta Cecília, patrona dels músics, amb tres concerts ben especials:
Al matí els nens i nenes de l’escola que estudien un instrument han volgut compartir la seva música oferint dos concerts : el 1r per Petits i el 2n per Mitjans i Grans. Ha estat la primera vegada que fem aquest format de celebració i n’estem molt contents!
Hem pogut escoltar violí, guitarres, guitarra elèctrica, djembé, violoncel, trombó, teclats, bateria, clarinets, veus… tots ben amanits amb una dosi de nervis i una altra d’il.lusió.
Ens ha encantat escoltar les cançons que tocaven els músics sols com també les dels qui s’han ajuntat per fer música junts: cinc duets i una banda de rock (“The Skulls”), i molts d’ells tenen la intenció de seguir tocant plegats,… genial!
Felicitats als músics i al públic per l’esforç que ha fet tothom per tal que el concert fos un èxit!!!
I a la tarda els Pel.liculeros han tingut concert extra: l’Agustí, pare del Dairon de 4t, ens ha fet un concert participatiu a la Sala de Música amb el seu teclat que esperem que es repeteixi! Moltes gràcies Agustí!
THE SKULLS -Sta Cecília 2016 – Escola ’Univers from Escola l’Univers on Vimeo. BUFANDES from Escola l’Univers on Vimeo. AINA I DABRET – Sta Cecília 2016 – Escola ’Univers from Escola l’Univers on Vimeo. violeta the-skulls marti-2 kala kala-general joana2 jana2irina2 guitarristes final dairon-2 dabret-i-aina bufandes-2 bruna-i-sofia-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *