Blog Post Nou Espai d’ENGLISH a Grans: Let’s Go

Nou Espai d’ENGLISH a Grans: Let’s Go
gen.

19

2023

Nou Espai d’ENGLISH a Grans: Let’s Go

Aquest curs hem obert un nou espai a la comunitat de Grans: el Let’s Go! En aquest espai tant la llengua vehicular com totes les propostes són en anglès. 

És una gran oportunitat perquè infants de la comunitat de Grans estiguin en un context d’immersió a la llengua anglesa. D’aquesta manera, poden practicar la comprensió oral i fer ús de les expressions i vocabulari que van adquirint durant  les sessions d’anglès, en un altre situació d’aprenentatge. 

Els nens i nenes estan molt engrescats i motivats venint al Let’s Go, en el que han de resoldre diferents reptes en anglès, treballant les seves habilitats de reading, listening, writing i speaking

Algunes de les caixes que més els agrada són la Tea Party, Univers Radio Show, Crazy Scientist, Secrets of my School o Just Dance. 

A la Tea Party s’endinsen en la cultura anglesa, aprenent costums com la importància del tea com a símbol cultural. Posen en pràctica tot el ritual al voltant del tea: com es prepara, a quina hora es pren, acompanyat de quins aliments, com i a qui es convida a la festa, com es diuen els noms dels utensilis, dels aliments, quin tipus d’expressions s’utilitzen… A més, s’aprenen un diàleg per tal de representar un rol play durant la Tea Party.

A Univers Radio Show han de crear el seu propi programa de radio explicant en anglès dues notícies fresques que han tingut lloc durant l’últim mes a l’escola. Per fer-ho, hauran de triar les notícies, redactar-les en anglès, practicar la part oral de tota la seqüència del programa de ràdio i finalment gravar-lo. 

A Crazy Scientist es converteixen en científics durant uns dies i faran experiments com construir una calm down bottle o un sound and string telephone. Han de seguir totes les instruccions per crear-los i fer unes reflexions posteriors sobre el procés científic.

A la caixa de Secrets of my school els infants han de descobrir secrets o elements únics de la nostra escola. Un cop els han trobat, els fan fotos i creen un llibret on expliquen en anglès perquè aquestes troballes són tan especials.

Al Just Dance inventen una coreografia i aprenen els noms de passes de ball en anglès,  a més d’aprendre esdeveniments importants de la vida d’un artista fent un poster sobre el mateix i presentant-lo als companys i companyes.

Let’s keep learning English! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *