Blog Post Nova vida a l’atri

Nova vida a l’atri
juny

14

2016

Nova vida a l’atri

Aquest darrer trimestre hem pogut gaudir cada dia més dels nous materials i espais que han creat la Comissió de joc a l’exterior impulsada per famílies i mestres de l’escola.
Petit i grans han practicat les seves habilitats d’escalada en el nou rocòdrom.
Les caixes i rodes han estat una font d’inspiració per construir cases, castells, vehicles, botigues, naus, coves, túnels entre altres escenaris i elements de joc d’allò més creatius.
La caseta de fusta ha creat un espai acollidor per fer volar la imaginació; un espai per descansar, jugar, conversar, fer-hi teatre, joc simbòlic… La tarima de fusta també s’ha convertit en un racó per transformar-nos en actors, músics i ballarins!
La columna per pintar amb guixos continua sent un espai d’expressió artística ple de color.
I no us perdeu l’última sorpresa: la pèrgola ha esdevingut un fons marí d’allò més bonic!
Tots aquests nous espais i materials de joc, juntament amb el mar de peixos i les plantes i flors que reguem , enriqueixen l’Atri omplint-lo de vida i transformant-lo en un espai cada dia més acollidor pel nostre joc a l’exterior.
Escola l'Univers_Nova vida a l’atri2 Escola l'Univers_Nova vida a l’atri3 Escola l'Univers_Nova vida a l’atri4Escola l'Univers_Nova vida a l’atri5 Escola l'Univers_Nova vida a l’atri6 Escola l'Univers_Nova vida a l’atri7Escola l'Univers_Nova vida a l’atri8 Escola l'Univers_Nova vida a l’atri9 Escola l'Univers_Nova vida a l’atri10  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *