Blog Post Preinscripció i matrícula curs 2015-2016

Preinscripció i matrícula curs 2015-2016
març

2

2015

Preinscripció i matrícula curs 2015-2016

Els dies per a la preinscripció seran del 10 al 17 de març.
A la web del Consorci d’Educació de Barcelona trobareu  la informació general relacionada amb la preinscripció i matrícula pel proper curs  2015-16.
La documentació que cal presentar juntament amb el full de sol·licitud  degudament complimentat és:
  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne/a està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Benestar Social i Família.
  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor/a o guardador/a de fet), o de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport si es tracta de persones estrangeres. Si es tracta d’estrangers comunitaris document d’identitat del seu país d’origen.
  • Original i fotocòpia del DNI de l’alumne o alumna en cas que sigui major de 14 anys o tingui DNI tot i ésser menor de 14 anys. De manera extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers es poden acreditar amb el document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que es pugui aportar.
  • Original i fotocòpia de la TSI (targeta sanitària individual). Si no se’n disposa, el Departament d’Ensenyament consultarà el codi CIP de la targeta sanitària individual al CatSalut.
L’horari d’atenció durant els dies de preinscripció a la nostra escola són: 
Dilluns i dimarts
  • de 9’00 a 10’00h.
  • de 15’00 16’30h.
Dimecres  i divendres   
  • de 15’00 -16’30h
Us podeu descarregar el full de so·licitud des d’aquí.
       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *