Blog Post Tallers els divendres

Tallers els divendres
set.

12

2017

Tallers els divendres

Aquest any els nens i nenes de 4t i 5è hem estat fent tallers els divendres a la tarda.
Els tallers són de temes molt diferents, hi ha de matemàtiques, d’art, de creativitat… A tots els tallers es parla en castellà excepte un que es parla en anglès.
Hi ha 5 tallers que són:
– ESPIRALES DE FIBONACCI, que parla de qui era Fibonacci, la successió de nombres que va descobrir… Aquest taller consisteix que els nens i les nenes entenguin què és la successió d’en Fibonacci. Després fan una composició amb cercles de la mateixa mida de la successió, tal com ells i elles vulguin.
– OP-ART, que va d’il·lusions òptiques. Aquest taller consisteix en què els nens i els nenes facin diferents propostes d’il·lusions òptiques. Hi ha bastantes, hi ha una proposta que és de dibuixar la teva mà i després fer línies corbes i rectes, llavors quedarà la ma del nen o nena en 3D.
– JOCS DE TAULA, aquest taller és de jocs de taula. Consisteix en què els nens i les nenes aprenguin a jugar a jocs diferents de taula en equip. Hi ha jocs que s’han de fer en parelles, altres en equip i alguns cooperatius. Hi ha un joc que és d’emocions molt divertit que es diu: ikonikus, son unes cartes que hi ha emojis i llavors una persona diu com es sentirien les altres persones si els hi haguessin regalat un bicicleta?, i les altres persones amb una altra carta responen amb un emoji com al país de les meravelles.
– CREATIVE CLAY, en aquest taller es parla en anglès, és un taller de fer escultures de fang, després pintar-les i presentar-les en anglès davant dels companys. Aquest taller consisteix en què els nens i les nenes tinguin imaginació i que parlin en anglès.
– PAPIROFLÈXIA, aquest taller va de fer papiroflèxia. Han de fer mínim un origami en 3D. Aquest taller consisteix en què tots els nens i nenes tinguin l’oportunitat de fer papiroflèxia, encara que no sàpiguen fer-ne abans.
  Aina Zaragoza, classe de les Sabates descordades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *