Blog Post Un gran espectacle de dansa contemporània

Un gran espectacle de dansa  contemporània
abr.

20

2015

Un gran espectacle de dansa contemporània

−    Aquesta és la sala petita? (sala annexa) doncs com deu ser la gran!!
−    …ja veig el meu germà al públic!
−    Uaaaaau!!
−    Quanta gent!!
Ha estat impressionant! La classe del Món hem participat al Dansa Ara, una activitat que fan cada any els nens i nenes de 2n de les escoles de Barcelona.
Escola l'Univers Danza2015-11 Quan vam entrar a la sala annexa del Palau Sant Jordi un monitor ens va acompanyar fins a trobar la bossa de L’Univers, on ens esperaven 25 samarretes de color verd fosc noves de trinca! Un cop posades vam entrar per ordre a la Sala gran del Palau Sant Jordi a buscar el nostre lloc… Quanta gent!! No ens ho imaginàvem així…! Tots estàvem expectants…
Escola l'Univers Danza2015-9 Va haver una primera part on vam fer d’espectadors (ballava la Factoria Mascaró i alumnes del Conservatori de Dansa) i una segona part vam ser els protagonistes: ballàvem sis danses  prèviament treballades a l’escola. Però sabeu amb qui més? Doncs amb 3.300 nens i nenes més, ballant tots alhora!  
…I el públic? les famílies! …No hi ha públic més entregat…!
Escola l'Univers Danza2015-7 Sens dubte és una jornada que deixa petjada: la vivència de ballar amb tanta gent, les mateixes danses que sabíem, amb els companys i les famílies mirant… no s’oblida fàcilment!
La jornada va ser molt viscuda, així com el procés fet per arribar-hi. A cada sessió de música hi havia algun fragment nou de dansa per aprendre: aquesta per parelles? Amb els paraigües? Quan farem la rumba amb els vanos? I aquí m’invento el moviment, oi? Cap a la dreta o cap a l’esquerra? Apretem-nos una mica, que si no no podran passar els altres… Podríem ara explicar-vos el què de cada dansa però ens hi estaríem estona… Us deixem les imatges perquè us en feu una idea…
Escola l'Univers Danza2015-5 I deia en Joan Serra:
“Ballem a la panxa de la mare, als braços del pare, caminant amb un amic, a la festa del poble… i ballant produïm la nostra vida, i sobretot movem les nostres emocions i les nostres sensacions. Ho fem a partir del nostre cor, del nostre cervell, del nostre estómac, de la nostra mirada i de la nostra terra…”  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *